- 4 Gün
- Konular
- 23
- Web sitesi
- www.forumagel.com
Knight Online Bölüm Kuralları
- Knight Online ile ilgili rehber, bilgi, yardım, soru, öneri ve deneyim paylaşımları yapılabilir.
- Oyun içi etkinlikler, güncellemeler, karakter, sınıf, eşya ve oyun mekanikleri hakkında içerikler paylaşılabilir.
- Sunucu tanıtımları ve sunucularla ilgili duyurular ilgili bölüm kurallarına uygun şekilde paylaşılmalıdır.
- Hile, bot, exploit, hesap çalma, dolandırıcılık veya oyunun güvenliğini kötüye kullanmaya yönelik içeriklere izin verilmez.
- Paylaşılan dosya, program veya araçların zararlı yazılım veya kullanıcı güvenliğini tehlikeye atabilecek içerikler barındırmamasına dikkat edilmelidir.
- Başka kişilere ait içerikler paylaşılırken kaynak belirtilmeli ve içerik sahibinin haklarına saygı gösterilmelidir.
- Konu başlıkları içeriği açıkça ifade edecek şekilde hazırlanmalı; yanıltıcı veya clickbait başlıklardan kaçınılmalıdır.
- Gereksiz konu tekrarları, spam ve flood yapılmamalı; bölüm amacı dışında kalan içerikler paylaşılmamalıdır.
- Hakaret, küfür, aşağılama, kişisel saldırı, tartışma çıkarma ve diğer üyeleri rahatsız edecek davranışlara izin verilmez.
- Reklam, satış, referans bağlantısı veya ticari tanıtım içeren paylaşımlar ilgili kurallara ve bölümlere uygun olarak yapılmalıdır.
- Forum genel kuralları Knight Online bölümü için de geçerlidir. Yönetim, kurallara aykırı veya bölüm amacı dışında kalan içerikleri düzenleme, taşıma, birleştirme veya kaldırma hakkına sahiptir.